- FTW -
Minä Hannu Virta

Hannu Virta after party Toxic Mcc summer 2011Synnyin 21. Helmikuuta 1956. Paikka oli Kolarin keskus sairaala, ulkona oli pakkasta oli -42°. Niin kertoivat sitten kun olin jo sen verran järjissäni että aloin muistaa asioita.

Perheeni oli tyypillinen Suomalainen ydinperhe. Kaupungissa olisimme varmaankin olleet keskiluokkaisiin kuuluvia, mutta maaseudulla olimme ihan jotain muuta. Nyt jo unohtunutta. 

Isäni oli kansakoulun opettaja. Mitä syvemmällä maaseudulla, sitä tärkeämpi kylän merkkihenkilöistä. Uskokaa; me asuttiin syvällä. 

Se että olin "Opettajan Poika" ei jäänyt koskaan eikä missään epäselväksi. Olin ja minun piti olla Esimerkki Suomalaisen Yhteiskunnan Tulevista Toivoista.

Äitini oli kotirouva, "Opettajan Rouva". Myös hänellä olisi ollut kansakoulun opettajan koulutus, mutta ajat olivat sellaiset että oli mahdollisuus tehdä valinta ja olla kotona. Nykypäivänä monen perheen on vaikeata selvitä taloudellisesti ilman että molemmat vanhemmat ovat töissä.

Minulle siunaantui yksi veli "Juice". Hän kokeili kyllä pitkään yhteiskunnan standardien mukaista elämää, Avioliittoa, vakituista työtä linja-autojen maalarina, yrittäjänä, autojen maalarina ja muuta kunniallista ja yhteiskuntakelpoista elämää, mutta se ei ollut Juicen juttu, niin kuin ei ollut minullekaan. Me molemmat veljekset valitsimme vähän erilaisen elämän.

2014/12/15 22:16:33